VEL Arkitekt- & Byggerådgivning ApS - vel-ark.dk logo

Ingeniørarbejde

Hos VEL Arkitekt- & Byggerådgivning kan jeg tilbyde hjælp, som strækker sig fra præcise beregninger til undersøgelser af muligheder til statiske dokumentationer i forbindelse med byggeprojekter.


Har du overvejet at få loft til kip for at skabe et mere luftigt og rummeligt hjem? Måske drømmer du om at fjerne en indvendig væg for at åbne op for plads, men er i tvivl om, hvorvidt væggen er bærende eller ej? Uanset om det drejer sig om disse scenarier eller andre komplekse bygningsmæssige udfordringer, står jeg klar til at hjælpe med ingeniørarbejdet.


Det kan være vanskeligt at navigere i bygningens komplekse konstruktion, og uden indsigt i denne kan det være umuligt at vurdere om idéer og drømme kan realiseres og gøres til virkelighed. Ingeniørarbejdet kan bestå af beregninger, beskrivelser og tekniske tegninger til håndværkere, så de kan udføre arbejdet med nøjagtighed og præcision. 


Du er mere end velkommen til at kontakte VEL Arkitekt- & Byggerådgivning, så jeg kan hjælpe med at udarbejde en vurdering af din ejendom.

Billede at tegninger fra ingeniørarbejde

Ingeniørarbejde hos VEL Arkitekt- & Byggerådgivning inkluderer:

Analyser og beregninger 

Jeg kan være behjælpelig med at udarbejde grundige analyser og beregninger for at vurdere, om et givent projekt er en realistisk mulighed. Et eksempel kunne være om et loft til kip er en mulighed for netop din bolig. Det kan derudover også indebære en identificering af bærende vægge og en grundig vurdering af ejendommen for at afgøre væggenes strukturelle opbygning. Uanset projektet er beregningerne til for at sikre, at projektet kan udarbejdes sikkert og effektivt.


Teknisk rådgivning og tilsyn

Udover de skriftlige dokumentation og beregninger tilbyder VEL-ark også teknisk rådgivning, der hjælper håndværkerne med at forstå udarbejdelsen af ændringerne. Dette indebærer også et tilsyn under udførelsen for at sikre, at arbejdet udføres i overensstemmelse med de tekniske specifikationer. 


Hos VEL Arkitekt- & Byggerådgivning tilbyder vi også mange andre ydelser, som blandt andet renovering af hus, tilbygning til hus, arkitektforslag eller rådgivning i forbindelse med huskøb. Kontakt mig i dag, så vi sammen kan starte dit næste spændende projekt. 


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes