VEL Arkitekt- & Byggerådgivning ApS - vel-ark.dk logo

Renovering af hus & lejlighed

Før og efter billede af et renoveret hus

Renovering af hus eller lejlighed kan være en stor opgave for boligejere, eller kommende boligejere, som allerede har en travl hverdag med arbejde, børn og familie.


Hvis du overvejer at få bistand til at gennemføre processen, så skal du læse med her. Jeg vil gerne forklare, hvorfor du bør vælge VEL Arkitekt- & Byggerådgivning som din rådgiver.


Jeg gør det til en god renoveringsoplevelse for dig selv, såvel som håndværkerne.

Stor erfaring med renovering af hus

En renovering kan være mange ting. Det kan f.eks. være en istandsættelse, en ombygning eller en tilbygning.


Fælles for disse tre opgavetyper er, at de kan være omfattende og tage tid og ikke mindst ressourcer, hvilket kan være svært at afse for f.eks. børnefamilier eller travle forretningsfolk.


Derfor er det en god idé at alliere sig med en byggerådgiver, som er sat ind i reglerne om renovering af boliger i det hele taget, og som har erfaring med denne type af byggeprojekter, uanset om det er en totalrenovering eller blot en del af huset eller lejligheden.


VEL Arkitekt- & Byggerådgivning har et stort kendskab til alle områder inden for husrenoveringer samt erfaring med projekter af enhver størrelse. Jeg har den nødvendige faglighed, der sikrer, at din renovering bliver til en succes. 


Jeg har derudover også stor erfaring med ingeniørarbejde, og tilbyder også fagtilsyn under udførelse ved alle former for renovering, hvilket sikrer, at projektet fremskrider korrekt og når helt i mål.

Renovering af hus med VEL Arkitekt- & Byggerådgivning

Vores samarbejde tager udgangspunkt i et møde mellem os, hvor vi drøfter jeres ønsker og drømme vedrørende slutresultatet. Næste skridt er, at jeg udarbejder mit idéforslag til renoveringen. Dette indebærer også 3D-tegninger, som er med til at skabe en mere visuel indlevelse i planerne. Er der behov for mere end et enkelt møde, så tager vi selvfølgelig det.


Når vi sammen efterfølgende har en plan klar, udformer jeg lister over de materialer, der skal benyttes i processen. På denne måde kan vi nemt indhente tilbud fra håndværkere, sammenligne dem og ikke mindst deres priser, og dermed gøre jeres valg af håndværkerfirma nemmere og mere overskueligt.

Hvor lang tid tager det at renovere hus?

Uden informationer vedrørende opgaven vil det være umuligt at give et estimat på, hvor lang tid det tager at foretage en renovering af netop jeres bolig. I er altid velkommen til at give mig et kald, og fortælle mig om jeres visioner.


Renoveringer kan både være store og små, såvel som relativt problemfri eller have nogle facetter, som gør det til en sværere opgave. Og som en naturlig følge deraf tage kortere eller længere tid.


Ved at have mig med ind over jeres boligrenovering får I en mand på opgaven, som sikrer, at alt arbejde der bliver udført, sker efter bogen.

Sådan gennemfører du en succesfuld renovering af huset

At gennemføre vellykkede renoveringsprojekter kræver planlægning, tålmodighed og detaljeret viden. Jeg er den ressource I har brug for. En ressource som samarbejder med håndværkerne for at gennemføre projektet og sikre jer en vellykket renovering af jeres hus. I forbindelse med mine mange års erfaring har jeg kontakt og kendskab til dygtige håndværkere, som bliver nødvendigt for enhver byggeproces. Har i selv gode erfaringer med håndværkere, så er det selvfølgelig også fint.


Jeg kender samtidig de gældende byggeregler, så I behøver ikke bruge en masse tid på at sætte jer ind i disse. I kan bare spørge mig, så finder vi sammen ud af hvad der kan lade sig gøre.

Et succesfuldt renoveringsprojekt indebærer også et fornuftigt arkitektforslag med 3D-tegninger. Dette er noget du får når du samarbejder med mig i processen. Læs mere om arkitektforslag med 3D-tegniner her.

Skal vi tale om jeres husrenovering?

Står I med overvejelser om renovering af jeres hus eller lejlighed, og kunne I tænke jer en rådgiver tilkoblet til at styre byggeopgaven sikkert i mål for jer, så skal I blot kontakte mig.


Jeg er klar til at møde jer og til at tage en snak om jeres mål og drømme om bolig.

Kontakt mig i dag ved at udfylde kontaktformularen her på min hjemmeside eller giv mig et kald på telefonnummer 60388535

Ejeren Nick

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes