VEL Arkitekt- & Byggerådgivning ApS - vel-ark.dk logo

Renovering af hus, villa & lejlighed

Før og efter billede af et renoveret hus

Renovering af hus, villa eller lejlighed kan være en stor opgave for boligejere, eller kommende boligejere, som allerede har en travl hverdag med arbejde, børn og familie.


Hvis du overvejer at få bistand til at gennemføre processen, så skal du læse med her. Jeg vil gerne forklare, hvorfor du bør have VEL Arkitekt- og Byggerådgivning som rådgiver.


Jeg gør det til en god renoveringsoplevelse for dig selv, såvel som håndværkerne.

Vælg en dygtig byggerådgiver

En renovering kan være mange ting. Det kan f.eks. være en istandsættelse, en ombygning eller en tilbygning.


Fælles for disse tre opgavetyper er, at de kan være omfattende og tage tid og ikke mindst ressourcer, hvilket kan være svært at afse for f.eks. børnefamilier eller travle forretningsfolk.


Derfor er det en god idé at alliere sig med en byggerådgiver, som er sat ind i reglerne om renovering af huse, eller boliger i det hele taget, og som har erfaring med denne type af byggeprojekter uanset om det er en totalrenovering eller blot en del af huset, villaen eller lejligheden.

Skal vi mødes?

Vores samarbejde tager udgangspunkt i et møde mellem os, hvor vi drøfter jeres ønsker og drømme vedrørende slutresultatet. Næste skridt er, at jeg udarbejder mit idéforslag til renoveringen. Er der behov for mere end et enkelt møde, så tager vi selvfølgelig dét.


Når vi sammen efterfølgende har en plan klar, udformer jeg lister over de materialer, der skal benyttes i processen. På denne måde kan vi nemt indhente tilbud fra håndværkere, sammenligne dem og ikke mindst deres priser, og dermed gøre jeres valg af håndværkerfirma nemmere og mere overskueligt.

Hvor lang tid tager det at renovere hus?

Uden informationer vedrørende opgaven vil det være useriøst at give et estimat på, hvor lang tid det tager at foretage en renovering af netop jeres bolig.


Renoveringer kan jo være både store og små, såvel som relativt problemfri eller have nogle facetter, som gør det til en sværere opgave. Og som en naturlig følge deraf tage kortere eller længere tid.


Men ved at forberede projektet godt og have alle materialer klar, når håndværkerne skal bruge dem, kan vi gøre renoveringen så effektiv som mulig.


Mit samarbejde med de valgte håndværkere er med til at sørge for at de har de værktøjer der skal bruges til at løfte opgaven, og at vi får skaffet materialerne til de bedst mulige priser.


Ved at lade mig styre jeres boligrenovering får I en mand på opgaven, som sikrer, at alt arbejde udført, sker efter bogen.

Sådan gennemfører du et succefuldt renoveringsprojekt

At gennemføre vellykkede renoveringsprojekter kræver planlægning, tålmodighed og detaljeret viden. Jeg er den ressource I har brug for. En ressource som samarbejder med håndværkerne for at gennemføre projektet og sikre jer en vellykket renovering af jeres hus.


Jeg kender samtidig de gældende byggeregler, så I behøver ikke bruge en masse tid på at sætte jer ind i disse. I kan bare spørge mig.

Et succefuldt renoveringsprojekt indebærer også en fornuftig arktiekforslag med 3D-tegninger. Dette er noget du får når du samarbejder med mig i processen. Læs mere om arkitektforslag med 3D-tegniner her.

Skal vi tale om jeres boligdrømme?

Står I med overvejelser om renovering af hus, lejlighed eller villa og kunne I tænke jer en rådgiver tilkoblet til at styre byggeopgaven sikkert i mål for jer, så skal I blot kontakte mig.


Jeg er klar til at møde jer og til at tage en snak om jeres mål og drømme om bolig.

Kontakt mig i dag ved at udfylde kontaktformularen her på min hjemmeside eller giv mig et kald på telefonnummer 60388535

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes