VEL Arkitekt- & Byggerådgivning ApS - vel-ark.dk logo

Tilbygning til hus

3d visualisering - tilbygning til hus

Har I nogensinde tænkt på at tilføje en tilbygning til jeres hus?


En tilbygning kan give jer mere plads til at leve og vokse i jeres hjem, samtidig med at det kan øge værdien af huset. Men hvor skal I starte?


Det kan virke overvældende at tage beslutningen om at bygge en tilbygning, men med hjælp fra mig, som jeres byggerådgiver, kan I få hjælp til at skabe, tegne planer og få den tilbygning, I altid har ønsket jer.

Skal vi tage en snak om jeres ønsker for tilbygningen?

Et samarbejde mellem os starter med et møde, hvor I fortæller om jeres ønsker, forventninger og ikke mindst drømme i forbindelse med tilbygningen. Det gælder alt lige fra kvadratmeter, over materialer og til økonomien. Hvis altså I har præferencer.


Herefter går jeg i gang med at skitsere og tegne de første planer, som I kan tage stilling til og komme med eventuelle ændringsforslag til. Jeg er her for at rådgive og vejlede jer igennem hele processen, så I kan få den tilbygning, der opfylder jeres behov og ønsker. Det er vigtigt for mig, at I føler jer trygge og godt informerede, så I kan slappe af i processen og det færdige resultat.


En del af mit arbejde består herefter af at udarbejde materialelister, så det er nemt for os at indhente tilbud på opgaven fra flere håndværkere. Disse tilbud gennemgår vi så, jeg giver jer mine råd og I beslutter, hvilket tilbud der skal takkes ja til.

Er det nødvendigt at søge tilladelse til tilbygning til hus?

Ja, det er normalt nødvendigt at søge tilladelse fra kommunen til at tilbygge et hus. Man skal normalt indsende en ansøgning om byggetilladelse, som indeholder tegninger og beskrivelse af tilbygningen. Kommunen vil herefter vurdere, om tilbygningen er i overensstemmelse med gældende byggeregler og krav, før de giver tilladelsen.


Det er vigtigt at bemærke, at det kan have alvorlige konsekvenser at bygge uden tilladelse, herunder bøder og krav om at fjerne tilbygningen igen.

Jeg indhenter tilladelser til byggeriet

Som jeres byggerådgiver vil jeg sørge for at indhente de nødvendige tilladelser og sikre, at byggeriet lever op til de gældende regler og love.


Jeg vil også være jeres kontakt til entreprenører og håndværkere, så I slipper for at skulle tage stilling til alle de tekniske detaljer. Det er også mig der koordinerer og følger op på hele byggeriet, så I kan føle jer trygge og afslappede igennem hele processen.

Kontakt VEL Arkitekt- og Byggerådgivning i dag

Har I en drøm om at tilføje en tilbygning til jeres hus?


Så er VEL Arkitekt- og Byggerådgivning klar til at hjælpe jer.


Jeg er velbevandret i rådgivning af boligejere omkring tilbygninger til deres huse og kan hjælpe jer med alt fra ide, til planlægning og koordinering af hele byggeriet.

Kontakt mig og lad mig hjælpe jer med at realisere jeres drøm om en tilbygning til huset, så I får bedre plads til familien.


Udfyld kontaktformularen her på min hjemmeside eller giv mig et kald på telefonnummer 60388535

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes