VEL Arkitekt- & Byggerådgivning ApS - vel-ark.dk logo

Renovering af badeværelse

Billede af et nyrenoveret badeværelse

At renovere et badeværelse kan være en stor opgave for dig som boligejer. Især hvis du også har arbejde, børn og familie at skulle jonglere ved siden af.


Skulle du ønske hjælp til badeværelsesrenovering, så læs videre her, hvor jeg vil forklare, hvorfor du skal hyre VEL Arkitekt- og Byggerådgivning til at styre opgaven sikkert i mål til både din og håndværkernes tilfredshed.

Hvordan foregår samarbejdet?

Samarbejdet begynder med et eller flere indledende møder mellem os. Herefter udarbejder jeg et idéforslag til indretningen.

 

Når vi har planen klar, udarbejder jeg materialelister m.m., så det er nemt at indhente tilbud fra flere håndværkere. Ved modtagelse af tilbuddene, sammenligner vi dem og ikke mindst priserne, så vi sammen sikrer os det helt rigtige tilbud til jer.

Hvor lang tid tager det at renovere et badeværelse?

Tiden, det tager, afhænger af størrelsen af badeværelset og kompleksiteten af opgaven i sin helhed, men det kan tage alt fra et par dage til nogle uger.


Her er det vigtigt at planlægge godt, forberede og sørge for, at alle materialer og værktøjer er klar.


Mange håndværkere har værktøjerne til opgaven og når du hyrer mig ind, så sørger mit samarbejde med håndværkerne for at materialerne skaffes til rigtig gode priser.


Under arbejdets udførelse sørger jeg for at arbejdet udføres efter bogen. På den måde kan I fokusere på det I er gode til, vel vidende at I har fået mig til at gøre det jeg er bedst til: at styre denne renovering fra start til slut!

Er det svært at renovere et badeværelse?

Renovering af et badeværelse kan være en udfordring, især hvis det er et gammelt badeværelse.


Det kræver ofte en del arbejde og planlægning for at få det til at se godt ud. Det kan være nødvendigt at fjerne gamle fliser, reparere vandlækage og installere nye sanitetsartikler.


Samtidig er det vigtigt at vælge de rigtige materialer og farver, så det endelige resultat er et funktionelt og stilfuldt badeværelse. Denne del af opgaven fastlægger vi allerede i idéfasen.

Værd at overveje til dit badeværelse

Når man alligevel skal renovere badeværelse, så er det tid til at overveje, hvad man vil have. Det kan for eksempel være:


  • Stående eller væghængt toilet
  • Gulvvarme
  • Vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler
  • Bruseniche
  • Fritstående eller indbygget badekar
  • Vægbeklædning - kan for eksempel være fliser
  • Belysning - lamper eller spots


Og så er der den sidste, som i øvrigt er en af mine favoritter: plads!


At bruge rummet optimalt så der kommer alle de ting ind, man gerne vil have, samtidig med at der er så meget plads som muligt er altid en spændende opgave og her kan jeg - med min erfaring - allerede på det indledende stadie bidrage med tegninger og idéer, så du har en klar vision om, hvordan badeværelset skal ende med at se ud.

Få hjælp til renovering af badeværelse

Har du ikke erfaring med renovering af badeværelser, så kan du have behov for professionel hjælp og her stiller jeg gerne mig selv om min virksomhed til rådighed for dig.


Med min erfaring på opgaven, får vi sammen det meste ud af dit badeværelse uanset om det er stort eller lille. Dette sker allerede i starten af samarbejdet og håndværkerne vil derfor have en køreplan klar fra start.


I sidste ende er det vigtigste, at du og din familie bliver glade for resultatet.

Hvordan kommer vi i gang?

Skal vi tage en uforpligtende snak om ønsker og drømme vedrørende jeres forestående renovering af badeværelse?


VEL Arkitekt- og Byggerådgivning er klar til at indfri jeres drømme på den bedst tænkelige måde.

.

Kontakt mig i dag ved at udfylde kontaktformularen her på min hjemmeside eller giv mig et kald på telefonnummer 60388535

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes