VEL Arkitekt- & Byggerådgivning ApS - vel-ark.dk logo

Ombygning af hus

3d visualisering - ombygning af hus

At ombygge et hus kan være med til at danne sit drømmehjem, og her er der mulighed for at være kreativ og selv have indflydelse på udseendet og slutresultatet. Ombygning af et hus kan være en udfordrende og spændende proces, uanset om I ønsker at tilføje en tilbygning til jeres hjem eller foretage en større renovering. I denne proces træder jeg gerne til som jeres samarbejdspartner, der kan gøre rejsen mod drømmehjemmet mere overskuelig.

Lad VEL Arkitekt- & Byggerådgivning hjælpe med ombygning af huset

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, og hvilke tilladelser der skal indhentes. Som jeres byggerådgiver står jeg klar til at guide jer fra de indledende idéer og overvejelser.

Jeg kan som fagprofessionel hjælpe med nye perspektiver og syn på ombygningen, samt udarbejde tegninger så alle løsningsmuligheder bliver synliggjort. På denne måde kan I bedre tage velbegrundede valg, hvor vi sammen har gennemgået de muligheder, der findes. 


Jeg vil som byggerådgiver også være behjælpelig med at indhente alle de nødvendige tilladelser, der er i forbindelse med ombygning af et hus. Det kan for mange være en uoverskuelig proces, at skulle søge om tilladelser de rigtige steder, hvorfor det kan være en kæmpe hjælp at hyre en byggerådgiver, som er kendt med processerne.

Sammen finder vi den rette håndværker til at ombygge huset

Søgningen på den rette håndværker til at ombygge huset kan være en udfordring i sig selv. Det kan være, at I selv har fået anbefalet en håndværker eller et firma, I ønsker at benytte, og hvis ikke, så har jeg som erfaren byggerådgiver kendskab og erfaring med mange samarbejdspartnere. Jeg vil altid anbefale, at der indhentes flere tilbud fra forskellige håndværkere, før den endelige beslutning tages, så vi er sikre på, at I få det bedst mulige tilbud.


Processen ved ombygning af hus 

En tilgang i samarbejdet med mig som byggerådgiver kan se således ud:


  1. Vi udarbejder sammen projektet. I kommer med jeres ønsker til ombygningen og jeg kommer med eventuelle inputs og ideer.
  2. Jeg udarbejder tegninger ud fra vores projekt.
  3. Når I har godkendt, udarbejder jeg materialelister og finder ud af, hvilke håndværkere der er behov for at tilknytte.
  4. Jeg udsender et oplæg til relevante håndværkere, som vi sammen har fundet frem til.
  5. Vi gennemgår de indkomne tilbud, og I træffer herefter beslutning om, hvilke tilbud vi går videre med.


Hvad koster det at ombygge et hus?

Prisen på ombygning af et hus kan variere betydeligt afhængigt af projektets omfang og de anvendte materialer. Med min hjælp får I dog hurtigt klarhed over økonomien, da jeg har hånd i hanke med håndværkerne. Min rolle som Jeres byggerådgiver indebærer at skabe klarhed om økonomien samt sikre, at kommunikationen med håndværkere forløber gnidningsfrit, sådan at I kan slappe mere af undervejs i byggeprocessen. 

Hvor lang tid tager en ombygning af huset?

Ligesom prisen afhænger tidsrammen for ombygningen også af flere faktorer. 

Ligegyldigt om det drejer sig om en tilbygning, renovering eller en større ombygning, kan tidsrammen for projektet variere. Det kan være svært at give en præcis tidsplan på forhånd, men jeg vil altid bestræbe mig på at give jer et realistisk estimat af, hvor lang tid det vil tage at færdiggøre projektet.


Det er vigtigt at huske på, at ombygning af et hus kan være en omfattende proces, og ligeledes at have tålmodighed og være forberedt på eventuelle forsinkelser. Med min erfaring og ekspertise kan jeg dog hjælpe jer med at minimere forsinkelser og sørge for, at processen forløber så smidigt som muligt. Sammen kan vi skabe et hjem, der opfylder jeres drømme og behov.

Lad os mødes til en snak om ombygning af huset

Jeg står klar til at mødes med jer og snakke om jeres projekt i dybden. Sammen kan vi skabe det hjem, der opfylder jeres drømme og behov. Med VEL Arkitekt- & Byggerådgivning som samarbejdspartner er du sikret en byggerådgiver med høj faglighed og ekspertise.

Er der yderligere spørgsmål eller ønsker i blot at mødes til en samtale, så kontakt VEL Arkitekt- & Byggerådgivning.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes